Dierenartspraktijk LarenDierenartspraktijk Laren - Jan Mulder | Laren-Blaricum-Eemnes | 035-5315358

Home

Adriënne | Assistente

Adriënne Ik ben Adriënne en ik werk sinds 2017 met veel plezier als paraveterinair bij Dierenartspraktijk Laren. Ik ben altijd al gek geweest op dieren en droomde er dan ook van om Diergeneeskunde te gaan studeren in Utrecht. Uiteindelijk heb ik voor de studie Communicatiewetenschappen gekozen en ben ik na mijn afstuderen in het bedrijfsleven gaan werken als communicatiemedewerker. Hoewel ik dit werk met veel plezier doe, bleef mijn droom om daarnaast met dieren te werken op de achtergrond aanwezig.
Daarom besloot ik mijn hart te volgen en me op te geven voor de 2-jarige volwassenenopleiding tot Paraveterinair in Barneveld. Ik heb mijn stage bij Dierenartspraktijk Laren gelopen en ben hier na afloop op de woensdagen blijven werken, samen met mijn collega Tanja. In februari 2019 heb ik mijn diploma tot Paraveterinair officieel behaald, en ik ben nog altijd blij dat ik mijn hart heb gevolgd!
Ik vind het werken in de dierenartspraktijk naast mijn kantoorbaan erg leuk omdat het zo afwisselend is. Geen dag is hetzelfde. Met name de operaties en gebitsbehandelingen vind ik interessant, maar ik kan ook genieten van een gezellige puppy visite! Daarnaast plaats ik regelmatig berichten op de Facebookpagina van Dierenartspraktijk Laren. Volgt u ons ook al?
Tot ziens in Dierenartspraktijk Laren!

© 2020 Dierenartspraktijk Laren

realisatie: Titana automatisering